Brezplačna pomoč: 080 99 82

Preoblikovanje postave 2020 >>> Najučinkovitejši paketi za hujšanje kar do -65 %!

Ne odlašajte

Ves svet obožuje #SlimJOY

Zakaj? Ker SlimJOY hitro, enostavno in brez strogih diet oblikuje vaše telo. SlimJOY ima že več kot 200.000 zadovoljnih uporabnikov v Sloveniji. In vsi so dosegli neverjetne rezultate!

Joana (Portugalska)

"Že prvi teden sem čutila, da moj mehur deluje bolje in da je prebava bolj urejena. Bila sem bolj hidrirana, manj zatečena in vem, da sem tudi shujšala."

Na nakup >
Bojana (Slovenija) se super počuti

"Počutim se veliko bolj lahkotno in prijetno. CiderFit sem uporabljala tako mimogrede, da sploh nisem imela ob občutka, da se kaj trudim. Počutje je super."

... Preberite več

Na nakup >
Gaja (Slovenija) je zelo zadovoljna

"Zelo sem zadovoljna nad SlimJoy produkti, rezultati so bili vidni tudi po 1 tednu, saj sem s primerno telovadbo in prehrano shujšala."

... Preberite več

Na nakup >
Darija (Slovenija) se je znebila maščobnih oblogic

"Teden dni nazaj sem se poročila in seveda sem pred poroko želela izgubiti še zadnjih nekaj maščobnih oblogic. Odločila sem se, da poskusim z napitkom CiderFit STRONG!"

Na nakup >
Andreja (Slovenija) ima veliko energije

"Sem skoraj vedno v movingu, tempo in hitra priprava še kako prav pride, kot coffee-to-go tudi na poti poskrbi za mojo zbranost, koncentracijo in visoko raven energije."

Na nakup >
Lidija (Slovenija) ima več energije in počuti se odlično

"Predvsem je izginila napihnjenost, centimetri okoli trebuha so se zmanjšali, vrnila sem mi je energija in se počutila odlično."

... Preberite več

Na nakup >
Tina (Slovenija) ima manj občutka lakote

"Opazila sem precej manj napihnjenosti in manj občutka lakote, z dolgoročno uporabo pa računam tudi na izgubljene kilograme."

... Preberite več

Na nakup >
Mojca (Slovenija) je vedno pripravljena

"V občutno hitrejšem času sem fizično in psihično pripravljena na svoje obveznosti. In še en zelo velik plus: to, da so vrečke pakirane posamično - preprosto jo vržem v torbico in vzamem s seboj kamorkoli."

Na nakup >
Mateja (Slovenija) je vedno pripravljena

"Odkar uporabljam vaše izdelke in pazim na prehrano imam več energije, prav tako se več ne "bojim" stopiti na tehtnico, saj se rezultati vsakodnevno opazijo."

... Preberite več

Na nakup >
Meris (Slovenija) nima več napadov lakote

"Največji dosežek je ta, da se več ne prenajedam in nimam več napadov lakote, ko pridem domov."

Na nakup >
Nadine (Nemčija) je v formi

"Spremembe v svojem telesu sem opazila po 2 dneh! Imam več energije in sem v formi!"

Na nakup >
Polona E. (Slovenija) se ne počti več napihnjeno

"Odličen občutek je, ko so hlače v pasu ohlapne tudi po kosilu. Nimam občutka, da mi hrana obleži v želodcu in tudi trebuh ni več napihnjen kot prej."

... Preberite več

Na nakup >
Nancy (Nemčija) je hitro opazila rezultate

"Rezultati so hitro opazni, kilograme pa sem izgubila hitreje, kot če bi samo telovadila in se zdravo prehranjevala."

Na nakup >
Rolandas (Litva) je bolj aktiven

"Uporabljam WaterOut, BootBurn Active, Tox Burn in NightBurn. Pri vaših svetovalcih sem izvedel, da lahko pijem različne izdelke ob različnih časih, zaradi česar so bili rezultati še boljši. Vedno, kadar uporabljam vaše izdeke, sem pozitiven, saj o mi pomagali zmanjšati trebuh, sam pa sem postal bolj akitven, tudi gibam se veliko lažje."

... Preberite več

Na nakup >
Oana (Romunija)

"Že po prvih poskusih, da bi postala bolj fit, me je ustavlilo zastajanje vode. Ves moj trud je bil zaman! Skupaj z uravnoteženo prehrano in nekaj telovadbe mi je uspelo shujšati."

... Preberite več

Na nakup >
Polona G. (Slovenija)

"Je res super napitek! Sem opazila, da med obroki ne posegam po piškotih in čokoladi, kot sem do sedaj. Opazila pa sem še en »plus« – urejati se mi je začela prebava."

Na nakup >
Tjaša (Slovenija)

"Navadno si privosčim jutranjo kavo, kateri čez dan sledi sigurno še kakšna, a tokrat to ni bilo potrebno. Čez dan se počutim odlično, fokusirano, polno energije."

Na nakup >
Marcella (Italija)

"Opazila sem bistvena izboljšanja - nisem imela več napihnjenega trebuščka, stegna in noge so se mi zožale."

Na nakup >
Monika (Slovaška) je potrebovala detoks

"Počutim se bolje, imam več energije po obrokih pa nisem več tako napihnjena kakor prej."

Na nakup >
Urša (Slovenija)

"Še hlače ki se mislila da jih nikoli v življenju ne bom oblekla sem jih. Res se pozna napredek, predvsem pa centimetri okoli pasu/bokov."

Na nakup >
Tjaša (Slovenija)

"Sem se počutila veliko bolje in sem imela še več energije za svoje otroke. Centimetri v pasu so se začeli manjšati in napihnjenost je izginila. Tudi odvečni kilogrami so se zmanjašali."

... Preberite več

Na nakup >
Veronika ( Slovaška) je zadovoljna z odzivom svojega telesa

"Počutim se bolje, nimam težav s prebavo in zadovoljna sem z odzivom svojega telesa. Najbolj od vsega pa me veseli, da sedaj lahko oblečem obleko, brez da bi me ljudje spraševali, če sem noseča."

... Preberite več

Na nakup >
Cristina (Italija) je bila presenečena nad rezultati WaterOut STRONG Night!

Naravno in učinkovito! Presenečena sem bila nad diuretičnimi učinki izdelka ponoči. Kapsulo vzamem zvečer, učinke pa vidim zjutraj. Brez njih mi ne bi uspelo! #waterout #top #discover #musthave

Na nakup >
Laura (Italija) obožuje okus napitkov WaterOut STRONG

Dovolj je, da zmešam napitek v 1 litru vode in ga spijem zjutraj. Obožujem okus WaterOut napitkov! Izdelki SlimJOY so vegeterijanski, brez glutena, laktoze in GSO. #slimjoy #waterout #anticelulit

Na nakup >
Calabrel (Španija)

"Odločila sem se za WaterOut STRONG, ker sem se želela znebiti odvečne vode v telesu in zmanjšati obseg pasu, kar je bilo opazno že po prvem mesecu uporabe."

... Preberite več

Na nakup >
Judith (Nemčija) prisega na Booty Gel

Booty Gel uporabljam že več mesecev in opažam, da je moja koža bolj čvrsta in napeta. Gel lepo diši, ni lepljiv in za razliko od ostalih gelov, ne pušča sledi in se takoj vpije v kožo.

... Preberite več

Na nakup >
Maja (Hrvaška) je odkrila učinkovit način za nočno kurjenje maščob

Po mojem mnenju je to najlažji in najhitrejši način, da se zjutraj zbudim z bolj ravnim trebuhom! #slimjoy #wateroutstrongnight #srecna #naravnaresitev

Na nakup >
Dunja (Hrvaška) je navdušena nad preprosto uporabo

Ker sem velika gurmanka, si včasih pri prehrani privoščim manjša odstopanja. WaterOut STRONG mi kljub temu omogoči, da skrbim za svoje telo na naraven način. Je povsem enostaven za uporabo in še zelo okusen. #slimjoy #zdravo

... Preberite več

Na nakup >
Irena (Slovenija) je odkrila hitro rešitev

Iskala sem hitro rešitev, saj so se mi po poškodbi noge, kilogrami kar nalagali. Nisem se več mogla pogledati v ogledalo. Potem pa sem našla rešitev – AdipoSlim STRONG.

... Preberite več

Na nakup >
Ana (Slovenija) ima novo dnevno rutino

WaterOut Strong je odličen! Je del moje nove dnevne rutine in z njim poskrbim za svoje telo prav vsak dan. #slimjoy #waterout #dieta

Na nakup >
Kinga (Poljska) izkorišča učinke L-Carnitina za dodatno energijo

Učinki L-Carnitina so me zares presenetili. Imam več energije in učinke sem videla zelo hitro. Neverjetno sem srečna. S kapsulami kurim več maščob, izboljšale pa so tudi regeneracijo po treningu.

... Preberite več

Na nakup >
Tiphany (Francija): SlimJOY je povrnil mojo samozavest

Preden sem začela piti WaterOut STRONG, se v svojem telesu nisem počutila dobro. Že po 2 tednih uporabe sem opazila učinke. Počutim se lažje, saj sem shujšala!

... Preberite več

Na nakup >
Irina (Romunija): Nisem več napihnjena in še shujšala sem

Moj glavni cilj je bilo shujšati. Želela sem bolj zdrav življenjski stil. Začela sem jesti bolj zdravo hrano, se ukvarjati s športom in začela sem uporabljati najboljši drenažni napitek - WaterOut STRONG. Všeč so mi njegovi učinki na mojem telesu, saj se zdaj počutim veliko bolje. #fit #detox

... Preberite več

Na nakup >
Leyli (Italija) je uspelo izgubiti poporodno težo

Iskala sem učinkovito in naravno rešitev za izgubo poporodne teže. Našla sem jo v napitkih WaterOut STRONG in WaterOut STRONG Night kapsulah, s katerimi sem uspela shujšati in ponovno imamo postavo, kot pred nosečnostjo.

... Preberite več

Na nakup >

Sylvie (Francija): WaterOut STRONG je moj zaveznik pri hujšanju

Že od prvega dne uporabe napitkov, je moj trebuh bolj raven. Navdušena sem nad takojšnjimi učinki teh napitkov. V letu in pol sem močno shujšala in počutim se odlično!

... Preberite več

Na nakup >
Flavia (Romunija) : Uspelo se mi je znebiti odvečnih kilogramov

Moj cilj je bil izgubiti kilograme, ki so se nabrali med dopustom. In SlimJOY mi je pri tem pomagal, saj sem z njim enostavno dosegla svoj cilj. #slimjoy #dieta #fit #hujsanje

... Preberite več

Na nakup >
Marta (Poljska) je preizkusila Booty Gel

Gel temelji na Garcinii Cambogi, ki zagotavlja izgubo maščobe in se bori proti celulitu. Jaz sem učinke videla izjemno hitro, saj je moja koža zdaj bolj gladka.

... Preberite več

Na nakup >
Nina (Hrvaška) je izgubila 65 kilogramov

Končno se mi je uspelo znebiti kilogramov, ki se se nabrali skozi leta. Zdaj je moje življenje boljše in boj zdravo. AdipoSlim Strong bom še naprej z veseljem uporabljala vsak dan!

... Preberite več

Na nakup >
Adriana (Romunija) se z napitki WaterOut STRONG bori proti odvečni vodi in celulitu

Med prazniki sem se prenajedala, zato sem hitro želela izgubiti pridobljene kilograme in se znebiti odvečne vode. S kapsulamo WaterOut STRONG Night mi je to tudi uspelo. 100% jih priporočam!

... Preberite več

Na nakup >

Kaj morate narediti?

Pošljite nam PREJ in POTEM fotografije na info@slimjoy.si in z nami delite svojo zgodbo o uspehu! Povejte nam več o svojih ciljih in kako vam je SlimJOY pri tem pomagal.

PRAVILA

  • SlimJOY izdelki morajo biti vidni vsaj na 1 fotografiji.
  • Ne pozabite na podrobnosti: številke (izgubljeni kilogrami in centimetri ter pridobljene mišice)
  • Če nam pošljete video, prejmete še dodaten GRATIS izdelek!

* Pomembno obvestilo: S pošiljanjem fotografij se strinjate, da se lahko vaše fotografije uporabijo na spletnih straneh SlimJOY.

VELIKO SREČE!

ekipa SlimJOY