Kako si je Alessandra povrnila samozavest

Vsakič ko prejmemo odziv svojih zadovoljnih strank, smo več kot navdušeni: vaš uspeh je tudi naš uspeh! 

Naj vam predstavimo Alessandro, najnovejšo oboževalko SlimJOYizdelkov. Zaradi sedeče pisarniške službe in omejene možnosti rekreacije je med karanteno trpela zaradi napihnjenosti, pridobila pa je tudi nekaj odvečnih kilogramov.

V službi Alessandra veliko časa presedi, v prostem času pa je precej aktivna: „Običajno se veliko ukvarjam s športom (spinning tečaji, balet, ples) in uživam v pohodništvu in naravi.“

„Življenje v karanteni je prineslo nekaj odvečnih kilogramov“

Na vprašanje, kako bi opisala svoje telo, Alessandra odgovori: „Sem relativno vitka, vendar se nagibam k kopičenju maščobe v spodnjem predelu telesa. Karantena pa je privedla k temu, da sem pridobila nekaj odvečnih kilogramov.“

Teh nekaj dodatnih kilogramov pa je na žalost začelo vplivati ​​tudi na Alessandino razpoloženje in samozavest.

Potem je prišel SlimJOY! 

Na srečo je Alessandra prek reklam na družabnih omrežij naletela na SlimJOY - to, da so izdelki narejeni iz naravnih sestavin, je takoj pritegnilo njeno pozornost.

Z željo, da bi pospešila svoje hujšanje, se je Alessandra odločila preizkusiti najmočnejši diuretični napitek na trgu, AquaSlim EXTREME, nočni topilec maščobe NightBurn EXTREME, oba pa je dopolnila še s Slimmiccinom. 

AquaSlim EXTREME je bil zadnjih nekaj mesecev Alessandrin vsakodnevni spremljevalec. Med naravne sestavine, ki jih izdelek vsebuje, sodijo patentirani ekstrakt smokvove opuncije CactiNea™, korenina tetivike, artičoka, javanski čaj, rdeče grozdje, peteršilj, hibiskus in lubenica.

Alessandra pravi, da si zdaj ne more več predstavljati, da bi dan začela brez okusne skodelice Slimmiccina z učinki hujšanja in da bi šla spat brez nočnega topilca maščob NightBurn EXTREME, ki hkrati zavira lakoto in poskrbi za dober spanec.

„Že po nekaj dneh sem začela opažati spremembe.“

„Nisem prepričana, ali je NightBurn pomagal zmanjšati željo po hrani, vendar z gotovostjo lahko rečem, da deluje! Zdaj imam veliko lažjo in bolj urejeno prebavo.“

In najpomembnejša sprememba, ki jo je opazila Alessandra? „Moje noge so veliko manj otečene.“ AquaSlim odplakne skoraj tretjino* odvečne vode iz telesa, zato nas ne preseneča, da je Alessandra nad rezultati tako navdušena!

AquaSlim je Alessandri resnično pomagal v boju s posledicami sedečega načina življenja.  

„Počutim se lažja in bolj samozavestna!“

SlimJOY je pomagal spremeniti Alessandrino življenje: „Izdelki so mi poleg zdrave prehrane in gibanja pomagali pospešiti proces hujšanja. Počutim se lažja in v svojem telesu bolj samozavestna!“ Kaj boljšega bi si lahko še želela?

Tako kot Alessandri lahko tudi vam uspe, da se znebite odvečne vodenapihnjenosti in otečenosti ter že v nekaj dneh opazite prve rezultate! AquaSlim EXTREME je zdaj na voljo v akcijski ponudbi:

*Rezultati se lahko med posamezniki razlikujejo in so lahko različni od rezultatov, opisanih na spletni strani.

**AquaSlim EXTREME, omejena izdaja - okus jagode je različica napitka Waterout EXTREME z drugačnim okusom. 

Izbrani izdelki za vas