Kako post zares deluje in zakaj je dobro, da se postimo

Preizkusite enega najbolj vročih trendov hujšanja in dobrega počutja.Življenje v izolaciji ni bilo prijetno, zagotovo pa je za nekatere delo od …

Oh, spet ta napihnjenost! 5 najpogostejših napak in kako se jim izogniti

Vam je poznan tisti neprijeten občutek napetosti v trebuhu, ko se počutite kot balon? Čeprav je to za mnoge od nas pogosta težava, to ne pomeni, da je ne moremo preprečiti.

Cécile: „Že po enem tednu je bilo moje telo manj napihnjeno, zlasti okoli trebuha!"

Zaupa nam, da pred odkritjem izdelkov SlimJOY nikoli ni bila uspešna pri svojem hujšanju. Čeprav je sprva oklevala, je SlimJOY izdeleke zelo rada uporabljala.

Věra: „Izgubila sem precejšnjo telesno težo že v nekaj tednih!”

Věra, je 37-letna mama in gospodinja, ki se je dolgo časa borila s kilogrami, ki jih je pridobila v nosečnosti. Poleg tega pa je čutila tudi nenehno pomanjkanje energije.

Pod drobnogledom: topilci maščob proti vezalcem maščob

Ob poplavi različnih izdelkov je izbira pravega prehranskega dopolnila lahko zares težavna. Bistveno je, da imamo vsaj okvirno predstavo o osnovnih vrstah prehranskih dopolnil in tako bolje razumemo, na kakšen način nas lahko podprejo.

Popotovanja štirih zadovoljnih uporabnic z izdelki SlimJOY

Ljudje z vsega sveta želijo deliti svoje izkušnje z uporabo SlimJOY paketa Adijo, kilogrami!, ki vsebuje vse, kar potrebujemo za hujšanje in ohranjanje zdrave telesne teže.

Izbrani izdelki za vas

TOPILEC TREBUŠNE MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka
TOPILEC MAŠČOBE
-67%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 74,97 €
Ogled izdelka