Nenehni občutek lakote in revolucionarni način, kako jo ustaviti

Saj veste, kako je. Ravnokar ste pojedli okusno, raznoliko kosilo, po možnosti celo popolnoma izpraznili krožnik, zato lakota naslednjih nekaj ur ne bi smela biti problem. Ampak … prileglo bi se nekaj sladkega na koncu obroka. Pol ure kasneje in že ste spet na začetku, z glavo v hladilniku, pojedli bi vse, kar vam prekriža pot. Čas je, da temu naredite konec.

image

Poleg tega, da na dolgi rok škoduje zdravju, nenehno prenajedanje in prigrizki uničujejo vsak napredek pri izgubi teže. Če gre za navado, stres ali čustvene probleme, je nekaj zagotovo: nenehna želja po prigrizkih povzroča, da zaužijete veliko več kalorij, pogosto pa vpliva tudi na prekomernotežo. Kako torej ustaviti telo, ko to želi VEČ?

Znanstveniki so odkrili revolucionarno rešitev: DNF-10 peptide sitosti

Kaj, peptidi? Začnimo na začetku. Peptidi so manjša verzija beljakovin, običajno jih sestavlja med 2 in 50 aminokislin. DNF-10 so peptidisitosti, pridobljeni iz pivskega kvasa, ki dokazano povečajo občutek sitosti in drastično zmanjšajo vnos hrane.

Zavirajo apetit, saj vašim možganom sporočajo, da niste več lačni. Uporabljajo iste komunikacijske kanale kot vaše telo, ko vas želi pripraviti do tega, da pojeste več - tako boste telo premagali v njegovi lastni igri – in to povsem po naravni poti!

Toda kako delujejo?

Podobno kot delujeta hamburger in čokoladna torta – ampak obratno! Medtem ko prigrizki vplivajo na del možganov, ki uravnava sproščanje, zaradi česar več jeste, DNF-10 peptidi vplivajo na signalesitosti, ki zmanjšujejo vašo lakoto in želje po prigrizkih.

Če razložimo bolj podrobno, DNF-10 peptidi sitosti znižajo raven hormonov (lakote), predvsem grelina in nevropeptida Y. Ko sta ta dva pod kontrolo, vaše telo ne bo več kričalo po hrani, boste bolj siti in ne boste več toliko razmišljali o prehranjevanju. In rezultat? Manj želje po prigrizkih, veliko manjši vnos kalorij in boljhitri rezultati izgubeteže!

Zmanjšajte vnos kalorij in hitro izgubite maščobo – s HungerBlock EXTREME

HungerBlock EXTREME je naravni zaviralec apetita, ki s pomočjo zmogljivosti DNF-10 peptidov sitosti v kombinaciji z rožičevcem in ekstrakta rjave alge prinaša še močnejše učinkovanje.
4 visokokakovostne študije, vključno z dvojno slepimi, naključnimi in s placebom kontroliranimi študijami, so pokazale, da lahko HungerBlock EXTREME:

  • izjemno zmanjša vnos kalorij,
  • pomaga, da izgubljate samo 100% maščobo, medtem ko mišice ostanejo nedotaknjene,
  • znatno zmanjšaželjo po sladkorju in ogljikovih hidratih,
  • vzdržujte visoko raven energije kljub povečanemu kaloričnemu deficitu.

80 % uporabnikov je bilo izjemno zadovoljnih s svojimi rezultati!

Že po nekaj dneh uporabe so uporabniki HungerBlock EXTREME o hrani razmišljali manj kot na začetku. Po le 8 tednih so zaužili veliko manj kalorij dnevno in izgubili več svoje telesne maščobe, brez izgube mišične mase – ali energije!

Če je uspelo njim, lahko uspe tudi vam! Poslovite se od nenehne lakote in se vrnite k izgubljanju teže s HungerBlock EXTREME!

Izbrani izdelki za vas