To poletje lahko jeste vse, kar želite!

To je pritegnilo vašo pozornost, kajne? Čeprav res nimamo v mislih tega, da se napolnite z vsem, kar boste našli, obstaja veliko dokazov, da je na nek način bolj pomembno, kako jeste, kot pa kaj jeste. Strogim dietam je težko slediti, zlasti na dolgi rok. Kaj bi torej lahko bila rešitev? Razkrivamo v članku!

image

1. Vedno bodite pozorni

Koliko od naslednjih stanj vam je poznanih?

  • Jesti brez občutka lakote
  • Jesti zaradi stresa ali dolgčasa
  • Jesti, dokler krožnik ni prazen (namesto, da bi nehali, ko smo siti)
  • Jesti med priljubljenimi serijami ali s telefonom v roki

Verjetno vsi kdaj zagrešimo vsaj eno od zgoraj naštetih. Morali bi si postaviti pravila kaj jesti in česa ne, in morali bi jesti le takrat, ko smo res lačni, in prenehati, ko smo siti.

Ko se vsedete za mizo, se osredotočite na hrano, ki je pred vami. Zaznavajte vonj, okus, teksturo in vsak grižljaj temeljito prežvečite. Bodite pozorni, kdaj lakote ne boste več čutili in takrat nehajte jesti. Ta majhna malenskost vam lahko prihrani kar nekaj dodatnih kalorij!

2. Ne omejujte se preveč s pravili

Preveč pravil lahko negativno zaznamuje vaš odnos do hrane. Kako dolgo mislite, da boste lahko sledili dieti, ki vam prepoveduje uživanje vseh svojih najljubših živil? Kako to vpliva na vašo motivacijo, ko prekršite to pravilo in se potem več dni počutite krive?

Vaša dieta lahko deluje le, če se je strogo držite. Toda strožja kot so pravila, večja je verjetnost, da jim ne boste sledili. Ampak… kaj pa, če vaša najljubša hrana vsebuje veliko kalorij, veliko maščob in ogljikovih hidratov, vse to pa še kako ogrozi hujšanje? Tudi za to obstaja rešitev!

3. Preizkusite naš novi CarbBlock EXTREME

Kadarkoli želite jesti čips ali pomfri, ne da bi se pozneje počutili krive - tukaj je CarbBlock EXTREME! Ta revolucionarni izdelek blokira do 58% maščob in 54% ogljikovih hidratov iz vaših obrokov! Tako lahko brez slabe vesti in brez posledic uživate v svoji najljubši hrani!

Vse, kar morate narediti, je da vzamete 1 kapsulo dvakrat na dan (eno pred kosilom, drugo pa pred večerjo) in se poslovite od odvečnih kalorij!

Izbrani izdelki za vas