Rosa: „Zdaj sem srečna in počutim se odlično!”

„Pozdravljeni, moje ime je Rosa Gutiérrez. Stara sem 45 let, opravljam administracijska dela, v prostem času pa uživam s svojo družino. Sem poročena in imam otroke, tako kot pri mnogih drugih ženskah pa je tudi na mojem telesu nosečnost pustila velike posledice.”

image

Po zadnji nosečnosti je Rosa pridobila veliko kilogramov

„Zaradi nosečnosti sem pridobila veliko kilogramov in moje telo je doživelo velike spremembe. Ob zadnji nosečnosti (leta 2014) sem pridobila veliko kilogramov, po pa porodu nisem preveč dobro skrbela zase. Vse to je trajalo do leta 2019, ko sem sredi poletja dosegla svojo največjo telesno težo.”

„Prej mi svoje telo sploh ni bilo všeč”

„Prej sem se počutila zelo slabo in svoje telo mi sploh ni bilo všeč! Vedno sem nosila široka oblačila in dolge hlače. Nisem mogla kupiti oblačil, ki so mi bila všeč, zaradi česar sem bila res potrta. Ko sem recimo šla v modne trgovine, tam nikoli niso imeli prave velikosti zame. Zato sem začela razmišljati, kaj je pravzaprav vzrok za mojo prekomerno telesno težo.”

„Odločila sem se, da bom shujšala in to sem tudi naredila”

„Nekega dne sem med brskanjem po Facebooku po naključju naletela na Slimmium oglas. Prepričale so me uspešne zgodbe resničnih ljudi, predvsem pa to, da so sestavine naravne, izdelki pa zelo enostavni za uporabo in zasnovani za učinkovito hujšanje.

Tako nisem več dvomila: odločila sem se, da bom shujšala in to sem tudi naredila!”

„V 1 letu sem se popolnoma spremenila!”

„Izdelke uporabljam že 1 leto. Preizkusila sem že skoraj vse izdelke iz linije Slimmium. Med mojimi najljubšimi so NightBurn EXTREME, AdipoSlim EXTREME**, FatBurn EXTREME in HungerBlock EXTREME. Všeč pa so mi bili tudi L-Carnitine Pure 1000 v tekoči obliki, Slimmiccino in CarbBlock EXTREME.

Začela sem 5. julija 2019 in do zdaj sem izgubila že veliko kilogramov. V 1 letu* sem se popolnoma spremenila!*

Spremembe, ki so jih prinesli izdelki Slimmium, so bile: odstranjena napihnjenost, občutek lahkotnosti, izguba kilogramov, poleg tega pa imam zdaj pod nadzorom tudi svoj apetit.”

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

**AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

„S Slimmium sem se naučila, kako se zdravo prehranjevati”

„Poleg izgube kilogramov, ki je bila moja največja motivacija za gibanje, sem se s priloženimi jedilniki naučila tudi zdravojesti. Super je, saj zdaj lahko kupujem oblačila v manjših velikostih kot prej!”

„Zdaj sem srečna in počutim se odlično”

„Moja sprememba je bila sprememba na bolje in zagotovo bom izdelke uporabljala še naprej. Zdaj sem srečna in počutim se odlično. Veliko bolj sem samozavestna in prvič po porodu se rada pogledam v ogledalo. Zdaj nosim bolj mladostna oblačila, v trgovinah pa nimam težav najti oblačil svoje velikosti.

Zaradi vsega tega toplo priporočam, da tudi sami preizkusite Slimmium izdelke. Vem, da obstaja veliko drugih žensk, ki lahko svoje življenje spremenijo na bolje - postanejo srečnejše, bolj samozavestne in se pripravljene na novo, bolj kakovostno življenje.

Poleg tega pa, če nekdo ne doseže rezultatov, vrnejo denar.” ;-)

4 izjemni izdelki za hujšanje z ekstremnimi učinki

Ta paket vsebuje 4 Rosine najljubše izdelke:

Napitek FatBurn EXTREME poveča izgorevanje maščob in pospeši izgubo kilogramov med telesno aktivnostjo. Švicarska kakovost.

Napitek NightBurn EXTREME je revolucionarna rešitev z učinki 4 v 1 za boj proti nočnim napadom lakote. Pospeši metabolizem, čisti jetra in kuri maščobe med spanjem. Zagotavlja kakovosten spanec, ki je bistvenega pomena za vsako uspešno hujšanje.

Kapsule AdipoBurn EXTREME kurijo maščobo okoli trebuha in aktivirajo rjavo maščobno tkivo. Znanstveno je dokazano: kapsule zmanjšajo obseg pasu in bokov.

Napitek WaterOut EXTREME zagotavlja super hitre rezultate, kar vam bo dalo še večji zagon na poti do svojega cilja. Iz telesa izloči odvečno vodo in toksine, ter tako sproži proces hujšanja. Poleg tega tudi spodbuja delovanje jeter in limfnega sistema, čisti telo, odpravlja celulit in pospešuje metabolizem.

Izbrani izdelki za vas

NADZOR APETITA
-55%
Akcijska cena 17,99 € Redna cena 39,99 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka