Nikola: „V svojem telesu sem zdaj veliko srečnejša!”

Nikola je 22-letna ljubiteljica potovanj, ki pa veliko časa preživi tudi v pisarni za računalnikom. Ko je enkrat na izletu v avstrijskih gorah od izčrpanosti zajokala, se je odločila, da mora v svojem življenju nekaj spremeniti ...

image

Z mamo imava lep odnos. Po izgledu sva si zelo podobni: obe imava debelejša stegna, večjo zadnjico in nekaj dodatne maščobe na trebuhu. Obe radi jeva. Jaz običajno jem, dokler nimam praznega krožnika... in to je glavni problem moje telesne teže.

Obožujem sladkarije, moja najljubša hrana pa sta ocvrt sir in kroketi. Tako kot pred začetkom hujšanja, še vedno vem, da se pri hrani ne morem zadržati. Dolgo časa je bil moj moto jasen: „Raje se dobro najem...”

Razlogov, da bi pri sebi nekaj spremenila, je bilo veliko, vendar za to nikoli nisem zbrala dovolj poguma. Vse ženske v naši družini izgledamo enako. Prepričana sem bila, da glede tega ne morem nič narediti, ker imam to vgenih in se preprosto ne morem spremeniti. Ko pa sem se nekekga dne usedla in opazila, da mi je cel trebuh opogledal ven, sem si rekla: „Dovolj! Bilo je celo tako hudo, da me je bilo sram se sleči pred fantom, s katerim sva skupaj že 4 leta.

Dva je bolje od enega!

Kar mi je na začetku zelo pomagalo, je bila moja mama. Pri 45 letih se je odločila, da bo z mano začela hujšati. Druga drugi sva si bili v oporo. Toda nisva vedeli kje točno začeti. Nobeni od naju ni bilo do potenja v fitnesu, zato sva si poiskali pomoč. Preizkusili sva veliko prehranskih dopolnil, a z nobenim nisva bili zadovoljni. Potem pa sem opazila oglas za Slimmium izdelke. Kar nekaj časa sem brskala in prebirala opise na spletni strani ter ugotavljala, kateri izdelki bi nama lahko pomagali ...

Počitnice, ki so ji spremenile življenje.

V istem času sem bila na počitnicah v Avstriji. Fant je odličen planinec in preprosto obožuje gore, zato sem velikrat z njim grizla kolena. Avstrija je bila zame res zadnja postaja. Enostavno se nisem mogla povzpeti na vrh goreJokala sem in razočarala sem sama sebe. Po dolgi kalvariji sem si na vrhu gore rekla: „Ali ne bi lahko šlo bolje? Lažje?”  Ko pa sem prišla v dolino, se je pojavil še en problem. Kot da ne bi imela več gležnjev. Noge sem imela tako otekle, da nisem mogla obuti čevljev. Tega izleta ne bom nikoli pozabila ...

Izbira izdelkov je bila zanjo jasna!

Ko sva z mamo razmišljali, kaj bi najprej poskusili pri SlimJOY-u,  je bil moja prva izbira AquaSlim EXTREME**. Skrbno sem 10 dni zjutraj pila 1 liter napitka, ki mi je bil med drugim zelo všeč in sploh nisem verjela, da bi mi kaj tako okusnega lahko pomagalo. Gležnji niso bili več povečani in niso otekali niti po pohodu. Tudi napihnjenost, ki me je zelo motila, je izginila. Najboljše pri vsem pa je bilo to, da nisem čutila želje po sladkem. AquaSlim EXTREME** je moj najljubši Slimmium izdelek.

**AquaSlim EXTREME je različica napitka Waterout EXTREME z drugačnim imenom, a enako sestavo.

Po uspehu z napitkom AquaSlim** je sledila še ena zadeva. Kakšno telesno aktivnost izbrati? Mama je začela skakati čez kolebnico, jaz pa sem se začela ukvarjati s tekom.

Želela sem nekaj, kar bi podprlo moja prizadevanja pri teku! Mama je hotela poskusiti AdipoSlim EXTREME***, jaz pa sem naročila FatBurn EXTREME, ki sem ga uporabljala pred vsakim tekom. Počutila sem se, kot da me nekdo spremlja, kot da bi me nekdo med tekom držal za roko in mi govoril: „Ne skrbi, skupaj sva v tem.”

Po desetih dneh uporabe sva z mamo izgubili približno 1 kg* in nekaj centimetrov v pasu*. Za naju je bil to velik uspeh in zato sva se vračali k SlimJOY-u. Preizkusila sem še Cellulite Attack in po dveh mesecih uporabe sem že skoraj brez celulita!

Slimmium izdelki so mi pomagali izgubili že 7 kg*! Trenutno ohranjam telesno težo 53 kg, rada pa bi izgubila še kakšen kilogram. Slimmium zdelke bom seveda uporabljala še naprej.

Pomembno mi je da dobro izgledam. Želim potovati, želim se fotografirati na različnih mestih in želim se dobro počutiti.

Zaradi SlimJOY-a sem se naučila sprejemati pohvale in v svojem telesu sem zdaj veliko srečnejša.

Preizkusite tudi vi izdelke, ki so pomagali Nikoli! Vsi so združeni v paketu Adijo, kilogrami! Poslovite se od odvečnih kilogramov in pozdravite vitko postavo! Zdaj v posebni akcijski ponudbi!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

**AquaSlim EXTREME je različica napitka Waterout EXTREME z drugačnim imenom, a enako sestavo.

***AdipoSlim je zdaj AdipoBurn: Sestavine in vsi učinki izdelka so ostali enaki, spremenilo se je le ime.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka