Luci: „Vidim rezultate, ki sem si jih vedno želela, in se počutim bolje kot kdaj koli prej.“

Luci prihaja iz Španije in se rada ukvarja z različnimi športi. Že od malih nog vsak dan teče, poleg tega pa tudi pleza in se ukvarja z jogo. Povedala je, da nikoli ni bila na dieti in da lahko jé, kar želi. Luci svoje telo opisuje kot "prilagodljivo": v preteklosti je tehtala med 95 kg in 52 kg in ji ni bilo težko shujšati ali pridobiti na teži.

image

Preberite več o njeni shujševalni poti z izdelki Sensilab in o tem, kako ji je uspelo obdržati težo.

„Ko sem videla prve rezultate, sem bila precej presenečena, saj nisem pričakovala, da bom tako hitro opazila spremembe.“

Luci je za Sensilab izvedela prek družbenih medijev in obožuje vse, kar je čim bolj naravno. Odločila se je, da bo sama preizkusila izdelke, saj so narejeni iz popolnoma naravnih sestavin.

„Preizkusila sem CiderCleanse EXTREME, Slimmiccino, NightBurn XXL, L-karnitin 500 ter Super Green Mix Drink in še vedno jih uporabljam. Izdelke Sensilab sem začela uporabljati novembra lani, izbrala pa sem jih zato, ker mi je všeč, da so narejeni iz popolnoma naravnih sestavin. Ko sem videla prve rezultate, sem bila precej presenečena, saj nisem pričakovala, da bom tako hitro opazila spremembe. Prva stvar, ki je začela izginjati, je bila napihnjenost trebuha.

Moja najljubša izdelka, brez katerih ne morem, sta Slimmiccino in NightBurn XXL z okusom limone, obožujem ju. NightBurn XXL mi pomaga, da bolje spim in se zbudim spočita, Slimmiccino pa mi zjutraj da novo zalogo energije.“

„Vidim rezultate, ki sem si jih vedno želela, in se počutim bolje kot kdaj koli prej.

„Do zdaj sem izgubila 12 kg*. Prav tako se je izboljšal moj spanec, čez dan imam več energije, sem bolj aktivna in močno se je zmanjšala napihnjenost trebuha. Izdelki so res okusni, kakovostni in 100% naravni ter prinašajo hitre in prave rezultate. Vidim rezultate, ki sem si jih vedno želela, in se počutim bolje kot kdaj koli prej.

image

Ali ste vedeli …?

• Pogost vzrok za napihnjenost trebuha so plini. Zaradi požiranja zraka ali uživanja hrane, ki vsebuje veliko vlaknin, lahko pride do nastajanja plinov. Če se plin ne sprosti, lahko povzroči napihnjenost trebuha.

• Če je trebuh napihnjen zaradi plinov, se izogibajte živilom kot so fižol in križnice, na primer brokoli in zelje. Izogibajte se pitju gaziranih pijač in ne pijte iz slamice.

• Če je trebuh napihnjen, ker ste se preveč najedli, pred naslednjim obrokom počakajte, da se hrana prebavi. Če boste jedli manjše obroke, lahko to težavo v prihodnosti preprečite.

Preizkusite Slimmiccino in NightBurn XXL za lažje hujšanje!

Slasten kavni napitek Slimmiccino z delovanjem 4 v 1 pospeši izgubo odvečne telesne teže in zagotovi novi val energije, ki bo trajal ves dan. Vsebuje Garcinio Cambogia, ki zavira apetit in preprečuje kopičenje novih maščob. Semena gvarane izboljšajo vaš metabolizem in pospešijo kurjenje maščob. 

Luci uporablja tudi izdelek NightBurn XXL, ki vam lahko pomaga, da hitreje zaspite in spite bolje. Z odlično kombinacijo vodotopnih vlaknin, ekstrakta Garcinie Cambogia in vitamina B6 preprečuje kopičenje maščob in spodbuja proces kurjenja maščob.

Danes Luci pravi, da se počuti bolje kot kdaj koli prej, vendar še ni končala! S pomočjo izdelkov Sensilab želi nadaljevati svojo pot k boljšemu in bolj zdravemu počutju. Preizkusite te neverjetne izdelke tudi vi in se pridružite Luci pri uspešnem kurjenju trebušne maščobe in izgubi odvečnih kilogramov. Omejene ponudbe so na voljo zdaj!

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas