Joana: „Morala sem najti hiter in učinkovit način za hujšanje - našla sem WaterOut”

„Pozdravljeni, sem Joana Tomás. Stara sem 20 let in opravljam delo, pri katerem sem dnevno v stiku s strankami, zato mi je izgled še kako pomemben. Sem oseba, ki rada vedno in povsod brezhibno izgleda.”

*[Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega istega izdelka.]

image

„Kljub temu sem vedno trpela zaradi prekomerne telesne teže. Že kot otrok sem namreč morala jemati veliko zdravil... zaradi česar sem pridobivala kilograme. Služba mi vzame veliko časa, tudi priprava zdravih obrokov ni mačji kašelj, zato je veliko hitrejše in preprosteje, če posežem po kakšnem prigrizku, hitri prehrani, ali pa da več ur sploh ne jem.

Morala sem najti hiter in učinkovit način za hujšanje, ko sem naletela na Slimmium in drenažni napitek WaterOut*. Ko sem odkrila spletno stran Slimmium, sem opazila tudi stran z resničnimi izpovedmi resničnih ljudi, kar me je seveda najbolj prepričalo. Nisem imela pomislekov...”

„Sprememb nisem opazila samo jaz, tudi ljudje okoli mene”

„Pred dvema mesecema sem začela uporabljati WaterOut*, in za razliko od drugih izdelkov, ki sem jih preizkusila, sem kmalu opazila spremembo - bila sem manj napihnjena in veste, kaj je bilo še boljše? Sprememb nisem opazila samo jaz... Ljudje okoli mene, s katerimi delam, so tudi opazili razliko.

Že prvi teden sem čutila, da moj mehur deluje bolje in da je prebava bolj urejena. Bila sem bolj hidrirana, manj zatečena in vem, da sem tudi shujšala. Ob takšnih rezultatih je nemogoče, da ne bi bila zadovoljna in samozavestna. WaterOut je zagotovo deloval in mi pomagal do boljše samopodobe.”

„Sedaj se v svojem telesu odlično počutim”

„V svojem telesu se nikoli nisem počutila dobro, tudi moja samozavest je bila zelo nizka. Svojega telesa nisem marala kazati, nisem hodila na plažo. To je občutil tudi moj partner, saj me je bilo včasih resnično sram pokazati svoje telo.

Sedaj se v svojem telesu odlično počutim, nisem več tako napihnjena, imam manj apetita in seveda obleke... Sedaj lahko oblečem manjše.

Toplo priporočam Slimmium. Izkušnja je bila zelo enostavna. Res vas nič ne stane... Najprej sem bila skeptična, da ne bo deloval, tako kot že mnogi drugi izdelki in sem denar vrgla stran, ampak ne... nakup WaterOut* je bila najboljša odločitev.

Seveda je vsako telo drugačno in vsako se tudi na drugačen način odziva. Iz izkušenj pa lahko rečem, da je uspeh zagotovljen, podjetju pa lahko samo čestitam, saj so eno redkih, ki ponujajo kvalitetne izdelke.”

*[Stranka je uporabljala starejšo različico izdelka. Zdaj je na voljo novejša in še bolj učinkovita verzija tega istega izdelka.]

Drenažni napitek WaterOut EXTREME

Napitek WaterOut je, kot pravi Joana 'zelo okusen in enostaven za uporabo'. Prinese izjemne učinke že po prvih dnevih uporabe:

  • pospeši odvajanje odvečne vode in toksinov,
  • zmanjša napihnjenost,
  • pomaga shujšati.

WaterOut EXTREME z učinkom 3 v 1 zmanjša napihnjenost in celulit ter pospeši hujšanje. Vsebuje 9 naravnih sestavin, ki iz telesa pomagajo izločati odvečno vodo in toksine, hkrati pa v telesu zadržujejo pomembne minerale.