Harri se je vrnil na stara pota

Včasih je to, da počnete nekaj, česar si izjemno želite, lahko najtežje. Harri s Finske se še spomni, kako je zašel s poti zdravega življenja … In kako težko se je bilo vrniti nazaj.

image

„V mladih letih sem bil precej suh,” pravi Harri, ki se je v svojih dvajsetih ukvarjal tudi z manekenstvom. „Ko sem prišel v srednja leta, sem sicer pridobil nekaj kilogramov, a sem jih imel pod nadzorom.”

Vzljubil je redno telovadbo in vzdrževal zanj idealno telesno težo, potem pa se je pred 3 leti vse spremenilo

„Pred 3 leti sem imel idealno telesno težo. Pred 2 letoma pa je za rakom nenadoma umrla moja mama, in nehal sem skrbeti za svoje telo in izgled.”

Na srečo je Harri postopoma pridobil nadzor in začel znova redno telovaditi.

Ker je vedno imel širša ramena in ni imel težav z razvijanjem mišic, je bila osredotočenost na mišice odlična izbira. Njegov telesni tip je nagnjen k shranjevanju odvečne maščobe v predelu trebuha in Harri je hitro ugotovil, da bo pri tem potreboval pomoč …

AdipoBurn EXTREME je edinstven topilec maščob, ki se osredotoča prav na maščobo na predelu trebuha in lahko občutno zmanjša obseg pasu. To je bila ravno prava pomoč za Harrija.

„AdipoBurn EXTREME uporabljam malo več kot 2 meseca. Od takrat sem preizkusil tudi FatBurn Extreme, WaterOut EXTREME, Night Burn EXTREME, L-Carnitine 1000 Pure, FatEliminator EXTREME,  L-Carnitine Pure 500 in Hunger Block EXTREME.”

„Izdelki so enostavni za uporabo in polni naravnih sestavin, to je bilo zame najpomembnejše,” razloži o tem, kaj mu je bilo pri Slimmium najbolj pomembno.

Ker je veliko Slimmium izdelkov v obliki napitkov, in ker se lahko večina od njih uporablja istočasno, je pokrivanje večih spektrov procesa izgube teže enostavno!

Prebava in pospešeno odvajanje vode: 

WaterOut EXTREME je Harriju pomagal ohraniti urejeno prebavo, hkrati pa je odplaknil odvečno vodo za hitrejšo izgubo kilogramov.

Pospešena izguba kilogramov: 

Združitev FatBurn EXTREME in NightBurn EXTREME sta mu pomagala pokuriti več maščobe skozi celoten dan in noč, zato je bila njegova vadba bolj učinkovita.

Omejitev apetita in povečanje kaloričnega primanjkljaja:

L-Carnitine Pure 1000 je dvignil Harrijev nivo energije za najboljše rezultate. FatEliminator EXTREME in HungerBlock EXTREME sta mu pomagala pri nadzorovanju porcij in pri izbiri zdrave hrane.

„Izgubil sem že kar nekaj kilogramov, ker pa oblikujem tudi svoje mišice, ki so težje od maščobe, tehtnica pokaže manjšo izgubo. Moja teža vedno niha.”

Številke na tehtnici Harriju niso pomembne. Skuša pridobiti mišično maso in ti izdelku mu pomagajo, da bo lažje dosegel žele rezultate.

„Moja prebava je zdaj v odličnem stanju in mislim, da nisem še nikoli tako hitro pridobival mišic. Še vedno moram izgubiti nekaj teže okoli pasu, vendar vem, da mi bo uspelo,” zaključi z opisom vseh koristi, ki jih je izkusil v zadnjih mesecih.

„Še vedno se spominjam, kako dobro sem se počutil, ko sem imel super postavo. Na splošno sem se počutil boljše in imel več samozavesti, želim pa se spet tako počutiti. Vaši izdelki mi pomagajo, da bom to tudi dosegel!”

Izdelke ki jih je uporabljal Harri najdete tudi v našem učinkovitem paketu s štirimi vrhunskimi izdelki Adijo, kilogrami! Preizkusite - zagotavljamo vam, da ne boste razočarani.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka
NADZOR APETITA
-55%
Akcijska cena 17,99 € Redna cena 39,99 €
Ogled izdelka