Po 1* mesecu Diana nosi za 3* številke manjša oblačila

Diana je zaposlena mama treh otrok. Po več nosečnostih se je trudila shujšati.

Nekega dne je med iskanjem na spletu našla Slimmium in se odločila, da bo preizkusila nekaj izdelkov. Odkrijte, kako je Diana kljub začetnim dvomom prevzela nadzor nad svojim telesom, dosegla neverjetne rezultate in spremenila svoje življenje na bolje!

image

"Po 10* dneh uporabe so bili rezultati že vidni"

Diana zase pravi, da je malenkost pretežka, vendar so se težave začele po tretji nosečnosti, ko se ni mogla znebiti odvečnih kilogramov.

Naše izdelke je začela uporabljati na začetku maja 2022: "Bila sem nekoliko skeptična, vendar so se po 10* dneh že videli rezultati in bila sem navdušena ter dobila motivacijo za naprej."

Izdelki, ki jih je Diana preizkusila, so bili FatBurn XXL, WaterOut XXL in NightBurn XXL - tri prodajne uspešnice, ki jih najdete v našem paketu Maščoba, STOP!

"Obožujem te izdelke"

Diana pravi, da so največji pozitivni učinki manj otekanja in napihnjenosti, večja motivacija za telesno dejavnost, bolj zdrave prehranjevalne navade ter lažje in hitrejše hujšanje.

"Obožujem te izdelke. Odkar uporabljam NightBurn, opažam, da bolje spim."

Slimmium pa ni mogel dolgo ostati skrivnost: "Kolegi v službi so opazili, da hujšam, me pohvalili in me vprašali, v čem je skrivnost."

ALI STE VEDELI ...?

Niste sami: več kot tretjina žensk ima redne težave z zadrževanje vode v telesu! Napihnjenost ter otekle noge in stopala so najpogostejši znaki, da je naš limfni sistem preobremenjen in potrebuje pomoč. Študija, ki je ocenila učinke CactiNea™, glavne patentirane sestavine našega WaterOut XXL, je pokazala izjemne rezultate, saj je 87 % uporabnikov potrdilo njeno učinkovitost.1

Po 1* mesecu Diana nosi za 3* številke manjša oblačila!

Diana je s svojim napredkom še kako zadovoljna: "Srečna sem in končno se lahko spet pogledam v ogledalo. Počutim se lažja, manj napihnjena in imam manjši apetit. Z velikosti 18* sem v enem mesecu prešla na velikost 12*. Počutim se zelo srečno."

image

Pred koncem svoje zgodbe je Diana želela z vsemi, ki jo bodo brali, deliti še nekaj besed:

"Če razmišljate, da bi preizkusili izdelke Slimmium, vam predlagam, da jim date priložnost. Tudi sama sem bila na začetku skeptična, zdaj pa sem zelo navdušena in si ne predstavljam življenja brez teh izdelkov. Obožujem jih!"

ALI STE VEDELI …?

Gvarana in kofein, ki ju najdemo v FatBurn XXL, pomagata pri hujšanju s tremi glavnimi dejavniki: s povečanjem oksidacije maščob (uporaba maščob v telesu za energijo), s pospeševanjem metabolizma s povečano porabo energije in s povečanjem učinkovitosti vadbe.

Tri prodajne uspešnice za neverjetne rezultate – 10-dnevni paket Maščoba, STOP!

Paket Maščoba, STOP! vsebuje tri naše najbolje prodajane napitke za izjemno čiščenje telesa in vidno hujšanje.

  • Odpravlja napihnjenost, otekanje in celulit
  • Poveča kurjenje maščobe in pospeši presnovo
  • Razstruplja telo
  • Zmanjša občutek lakote in pomaga oblikovati postavo
  • Kuri maščobo 24 ur na dan

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Vir:

1 Human clinical: open intra-individual study on 15 women with water-retention troubles, with a daily dose of Cacti-Nea™ of 2 g, during one week (2010). / not published

Izbrani izdelki za vas