Daniela: „Moje življenje se je v več pogledih močno zboljšalo!”

„Moje ime je Daniela Costa in sem mati treh čudovitih otrok. Po poklicu sem manikerka.

Zadnji 2 leti, takoj po zadnji nosečnosti, sem se spopadala odvečnimi kilogrami. S tremi majhnimi otroki doma skoraj nisem imela časa zase, kadar pa sem ga imel, sem pojedla vse, kar sem lahko ...”

image

„To je privedlo do prekomerne telesne teže, seveda pa je vplivalo tudi na kakovost mojega življenja, na mojo samopodobo in tudi na moje odnose z drugimi ljudmi.”

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

„Nikoli nisem verjela v izdelke, ki pomagajo pri izgubi kilogramov”

Slimmium sem odkrila prek Facebooka, nato sem poiskala tudi Slimmium stran in se odločila, da bom tvegala. Izdelke sem začela uporabljati pred nekaj meseci. Všeč so mi, ker so enostavni za uporabo, še bolj pa to, da so narejeni iz povsem naravnih sestavin. Dobila sem občutek, da mi ti izdelki lahko zares pomagajo.

Nikoli nisem verjela v izdelke, ki pomagajo pri izgubi kilogramov... Slimmium izdelki pa smo mi nasprotno močno pomagali - moj trebuh ni več tako napihnjen in od začetka uporabe delujejo proti zastajanju odvečne vode v telesu. Kmalu po tem je hujšanje potekalo hitreje, zaradi odličnih rezultatov pa sem iz dneva v dan pridobivala še dodatno motivacijo.”

„Sem super vesela, saj je bilo kilogramov iz meseca v mesec manj”

Napihnjenost se je vztrajno zmanjševala, že tretji dan sem imela manj apetita in več moči, konec prvega tedna pa sem lahko potrdila, da sem shujšala.

Seveda sem super vesela, saj je bilo kilogramov iz meseca v mesec manj!

Z vso motivacijo, ki se je samo večala, sem začela tudi redno telovaditi. Bila sem zadovoljna z rezultati, tudi ko nisem telovadila, da sem se počutila najbolje, pa mi je pomagala kombinacija izdelkov in vadbe.”

„Moje življenje se je v več pogledih močno zboljšalo”

„Še preden sem začela telovaditi, so bili rezultati impresivni. Zelo pomembni pa sta tudi telovadba in zdrava prehrana, in prav ti izdelki so me spodbudili, da še bolje skrbim zase.

Moje življenje se je v več pogledih močno zboljšalo - sem bolj samozavestna, srečnejša, izboljšal pa se je tudi moj odnos z družino in partnerjem.

Če potrebujete pomoč tudi vi, je ne iščite več, saj je tukaj vse kar potrebujete. Ne bo vam žal. Hitro boste opazili rezultate in resnično vam lahko pomaga izboljšati življenje, tako kot ga je tudi meni. Jaz sem izdelke že priporočila tudi svojim prijateljem, sama pa obžalujem samo to, da izdelkov nisem odkrila prej.”

30-dnevni program s 4 neverjetnimi izdelki

WaterOut EXTREME je okusen napitek, ki prinaša hitre rezultate. Podpira zdravje jeter in spodbuja delovanje limfnega sistema, razstruplja telo, iz telesa odplakne odvečno vodo in toksine, zmanjša vidnost celulita celulit in pospeši metabolizem.*

Napitek FatBurn EXTREME je revolucionaren napitek za kurjenje maščob. Z njim pokurite več maščobe in to veliko hitreje!* Vsebuje švicarski L-karnitin.

NightBurn EXTREME je napitek, ki zavira večerne napade lakote. Pospeši metabolizem, spodbudi kurjenje maščob in pomaga izboljšati spanec!*

Kapsule AdipoBurn EXTREME pomagajo topiti trdovratno trebušno maščobo in aktivirajo rjavo maščobno tkivo. Preverjeni rezultati: pomaga zmanjšati obseg pasu in bokov.*

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PAKET
-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 100,87 €
Ogled izdelka