Andrea: „Rezultate sem opazila že v 1 mesecu, nenadzorovani apetit pa je izginil!”

Andrea je po poklicu bankirka in tako kot večina drugih ima tudi sama naporen in zelo dinamičen življenjski slog, stres pa jo zato spremlja na vsakem koraku: promet, čakalne vrste, služba... Kot vemo je prav stres lahko vzrok za povečan apetit, kar seveda sčasoma tudi vodi do povečanja telesne teže ...

Andrea

„Prekomerna telesna teža je vplivala na mojo samozavest”

Andrea pravi, da je v preteklosti že trpela zaradi prekomerne telesne teže, za boj proti njej pa je našla oporo v svoji družini. Prekomerna telesna teža je vse bolj pogosta težava današnje družbe. „Domači me zelo podpirajo in skupaj skrbimo, da je naša prehrana čim bolj zdrava.”

A tudi ob zdravi prehrani, pravi Andrea, da je „prekomerna telesna teža je močno vplivala na mojo samopodobo”. Na Instagramu, Facebooku in drugih socialnih omrežjih nas zasipajo s slikami vitkih in super fit žensk, in včasih si mislimo, da je taka postava za nas nedosegljiva. Morda je res tako, vendar se moramo zavedati, da je večina teh slik spremenjenih v programih za urejanje fotografij, česar se morda niti ne zavedamo.

„Morala sem se znebiti tistih zadnjih najbolj nadležnih kilogramov”

Andrea je prek socialnih omrežij našla Slimmium in se odločila, da mu da priložnost.

„Navdušena sem nad naravnimi sestavinami in res sem se morala znebiti tistih zadnjih najbolj nadležnih kilogramov.” Naše telo prepogosto misli, da se bo slej ko prej zgodil konec sveta, zato shranjuje maščobo, zlasti okoli trebuha, da si zagotovi preživetje za hude čase.

Na srečo ne predvidevamo nobenega takšnega dogodka (razen pandemije, ki je nihče od nas ni imel v načrtu).

Andrea pravi, da je po jemanju izdelkov Slimmium dobila motivacijo in shujšala. „Izdelki Slimmium so izjemno enostavni za uporabo, njihovi učinki pa so vidni,” potrjuje Andrea in doda: „Rezultate sem opazila že v prvem mesecu, nenadzorovani apetit pa je izginil!

„Ta program hujšanja je bil res enostaven”

V tem času tako kot večina ljudi tudi Andrea dela od doma. Izkoristila je to priložnost, da si je vzela več časa zase in uživala v vsakem trenutku. Morda so ravno ti drugačni časi priložnost, da spremenimo svoje navade in izboljšamo svoj življenjski slog, tako kot je to storila Andrea. Med drugim lahko začnemo piti več vode ter poskrbimo za bolj raznoliko in bolj zdravo prehrano.

„Ta program hujšanja je bil res enostaven in je močno pripomogel k mojemu uspehu pri hujšanju,” pravi Andrea. 

Ko imamo cilje jasno zastavljene in se trudimo, da jih dosežemo, se tudi veliko bolje počutimo, kot pravi Andrea: „Zdaj sem veliko bolj samozavestna in zaradi tega tudi bolj družabna.”

Slimmium izdelki so odlični, saj resnično delujejo, FatBurning LOSJON proti celulitu pa je čudovit!

Prevzemite življenje v svoje roke in naredite tudi  vi spremembo na bolje, tako kot Andrea! Preizkusite 30-dnevni paket Adijo, celulit! in Slimmiccino, zdaj oba v posebni ponudbi:

Morda bi vas zanimalo