Kako preprečiti nabiranje odvečnih kilogramov med prazniki?

Praznični čas je za mnoge najlepši čas v letu. Je pa to tudi tisti del leta, ki ne more miniti brez obilice nezdrave hrane.

Ali ste kar naenkrat začutili, da se vam širi pas? Pozabite na to. Sedaj si lahko privoščite vse, kar vam srce poželi in obenem ostanete fit. Če želite uživati v prazničnih dneh, ne da bi v novo leto s sabo prinesli nekaj odvečnih kilogramov, se držite teh 5 zlatih nasvetov.

image

1. Gibajte se

Ko uživamo v prazničnih dobrotah, gledamo TV in preživljamo čas s svojimi najdražjimi, je zelo preprosto preiti v zimsko spanje. Ampak, čeprav se zazdi, da se je čas ustavil, se vi ne smete!

Poskrbite, da vstanete, se pretegnete in se sprehodite (vsaj v stanovanju, če ne zunaj) vsakih 30-60 minut. S tem boste izboljšali cirkulacijo in spodbudili svoj metabolizem ter posledično porabljali kalorije brez večjega napora.

2. Jejte bolj pogosto, ampak v manjših količinah

Da se zagotovo izognete prenajedanju, je dobro obroke enakomerno razporediti čez cel dan. Tako boste bolj verjetno ohranili stabilno raven sladkorja v krvi in se odločali za bolj zdravo hrano. Posledično boste lahko tudi hitreje shujšali in nižjo težo zadržali dlje.

3. Pijte veliko vode in omejite vnos alkohola

Ostanite hidrirani. Žejo lahko zelo preprosto zamenjamo z lakoto, zaradi česar velikokrat posežemo po hrani, ko bi dejansko morali popiti kozarec vode. Poskrbite, da boste vodo pili čez cel dan, še posebej pred večjimi obroki.

Kozarec vode ali dva pred kosilom in večerjo bo zmanjšal število zaužitih kalorij in vam pomagal pri hitrejši izgubi teže. Omejite tudi alkohol - manj kot ga zaužijete, bolje bo.

4. Vedno načrtujte vnaprej

Pri načrtovanju prazničnih obrokov se odločajte za bolj zdravo hrano in prigrizke. Če si želite med glavnimi obroki kaj prigrizniti, namesto po slanih prigrizkih raje posezite po zelenjavi s humusom. Je zdrav, okusen in kar je najpomembneje– enostavno ga lahko pripravite že vnaprej!

5. Blokirajte absorpcijo zaužitih maščob in kalorij

Seveda pa ni potrebno, da se popolnoma odrečete vsemu, zaradi česar je ta praznični čas res poseben. Uživajte v svoji najljubši božični večerji brez slabe vesti s FatEliminator EXTREME.

  • Blokira absorpcijo maščob iz obrokov 
  • Zmanjša število zaužitih kalorij iz obrokov
  • Zavira napade lakote in poskrbi, da boste siti dlje
  • Izboljša prebavo in zmanjša napihnjenost

Preprosto ga zaužijte po glavnih obrokih in s tem zmanjšajte absorpcijo maščob in kalorij!

Izbrani izdelki za vas

NADZOR APETITA
-55%
Akcijska cena 17,99 € Redna cena 39,99 €
Ogled izdelka