To je najbolj okusen način kurjenja maščob

V teh vročih poletnih dneh se že vsi (vsaj z mislimi) odpravljamo na dopust. Ob tem pa gotovo tudi vi pomislite na kakšne poletne aktivnosti, a nekako si ne morete predstavljati, kako v celoti uživate v svojem najljubšem letnem času.

Niste edini ...

image

Kot da utrujenost od pandemije še ni dovolj, se mnogi počutimo leni in nemotivirani za bolj zdrav življenjski slog. Če se s tem poistovetite, berite naprej in ugotovite, kako lahko vsak dan povečate svojo energijo in izboljšate učinke hujšanja.

Pozor: vsebuje pina colado!

Spoznajte L-Carnitine Pure 1000!

Če ste že naleteli na izraz L-karnitin, vendar si nikoli niste vzeli čas, da bi se poglobili v raziskave, vas bomo z veseljem poučili.

L-karnitin je nosilec, ki prenaša dolgoverižne maščobne kisline (večina maščob, ki jih zaužijemo) do celičnih energijskih peči - mitohondrijev, kjer se pokurijo za energijo. Preprosto povedano: brez L-karnitina ne bi mogli kuriti maščobe in iz nje pridobivati energije.

Ko naravna proizvodnja ne zadošča

Naravno proizvodnjo tega aminokislinskega derivata v telesu ovirajo neuravnotežena prehrananeoptimalno delovanje jeter in ledvicketogena prehrana in prekomeren stres. Morda potrebujete spodbudo. Mi smo izredno veseli,  da smo našli švicarsko podjetje Lonza, ki ima več kot 35 let izkušenj in nam je pomagalo ustvariti L-Carnitine Pure 1000. 

Kako vam lahko pomaga priti v formo?

Odlična stvar pri L-Carnitine Pure 1000 je, da ena sama steklenička vsebuje kar 1000 mg L-karnitina vrhunske kakovosti - Carnipure®.Za še boljše kurjenje maščob smo izdelku dodali še ekstrakt zelenega čaja, ki dokazano poveča porabo maščob, tudi ko počivate.

Študije kažejo, da se lahko s pomočjo dodajanja L-Carnitine Pure 1000 v dnevno rutino kurjenje maščob med zmerno vadbo poveča kar do 17 %*. Še en razlog več, da boste vzljubili naše praktične stekleničke, je ta, da tudi zmanjšujejo mišično utrujenost po telesni aktivnosti. Ne vemo za vas, ampak boleče mišice po treningu niso nekaj, kar bi ohranjalo našo motivacijo! 

Izboljša celo učinke vsakdanjih aktivnosti!

L-CarnitinePure 1000 bodo treningi veliko lažji, tudi če gre zgolj za vzpenjanje po stopnicah, hojo v službo, plavanje na počitnicah ali opravljanje gospodinjskih opravil.

Adijo, spomladanska utrujenost 

Če v svojem življenju najdete čas tudi za šport, ali pa ste se pravkar lotili bolj zdravega življenjskega sloga, je okrevanje po vadbi ključnega pomena, da ohranite visoko motivacijo in telesne sisteme zdrave – ne dovolite, da bi spomladanska utrujenost terjala svoj davek!

In ta obljuba o pina coladi?

Če naše izdelke že poznate, gotovo veste, da skrbimo, da so naša prehranska dopolnila tudi okusna – in nič drugače ni tudi z novimi L-Carnitine Pure 1000! Stekleničke niso zgolj učinkovite, enostavne za uporabo in primerne za na pot, ampak imajo tudi odličen okus po poletju - nova izboljšana formula ima namreč okus pina colade, zaradi česar je še bolj okusna (mimogrede,1 steklenička ima samo 8 kcal) in odlična za vse poletne aktivnosti!

*Učinki izdelka se lahko pri posameznikih razlikujejo.

Izbrani izdelki za vas