Dieta s kavo in njeni shujševalni učinki

Ne morete začeti dneva brez skodelice kave? Imamo dobre novice! Vaš najljubši napitek vam lahko pomaga shujšati! Razkrivamo kako...

Dieta s kavo je relativno nova, vendar hitro postaja priljubljena, saj vključuje uživanje več skodelic kave na dan. Kako pa vam lahko kava pomaga shujšati?

image

Kakšna je dieta s kavo?

Nedavne študije so pokazale, da lahko vsakodnevno uživanje kave pospeši vaš metabolizem, pokuri več maščob, blokira absorpcijo kalorij in zmanjša apetit.

Raziskovalci so preučevali prebivalce grškega otoka Ikaria, kjer prebivalci živijo v povprečju 10 let dlje od prebivalcev ostale Evrope. Študije so pokazale, da sta njihovo zdravje in dolgo življenje rezultat pogostega uživanja kave, ki je bogata z antioksidanti.

Kako deluje?

Dieta s kavo vključuje uživanje 2 skodelici zelene kave na dan. Ta je veliko bogatejša z antioksidanti kot črna kava.

Med dieto lahko zaužijete kavo s kofeinom ali brez njega, vendar ni priporočljivo, da presežete 2-3 skodelice na dan. Raje se izogibajte sladkorju, mleku in alkoholu.

Prednosti uživanja kave

Zelena kava je bogata z antioksidanti, imenovanimi polifenoli. Ti imajo veliko koristi za zdravje, preprečujejo namreč vnetja in negativne učinke, ki jih povzročajo prosti radikali.

Raziskave kažejo, da lahko kava tik pred kosilom zmanjša količino zaužite hrane. V študiji, ki je obravnavala 33 ljudi s prekomerno telesno težo, so osebe, ki so zaužile 200 ml kave pred obrokom, znatno zmanjšale število zaužitih kalorij.

Pospešuje metabolizem

Pokazalo se je, da lahko vsakodnevno uživanje kave poveča količino pokurjenih kalorij in maščobe, s čimer se posledično pospeši tudi hujšanje. V raziskavi, v kateri je sodelovalo več kot 600 ljudi, so raziskovalci ugotovili, da je večji vnos kofeina povezan s hujšanjem in zmanjšanjem maščob v telesu.

Slimmiccino vam priskoči na pomoč!

S pomočjo revolucionarne kave Slimmiccino hujšate še hitreje. Jutranjo kavo spremenite v shujševalni ritual in si privoščite okusen napitek z neverjetnimi učinki.

Slimmiccino vam bo zaradi vsebnosti ekstraktov zelene kave, garcinije in semen gvarane pomagal:

  • preprečiti nastanek novih maščob,
  • telesu priskrbeti več energije,
  • zmanjšati apetit in napade lakote.

Vsi ti čudežni učinki s samo 8 kalorijami na skodelico!

Izbrani izdelki za vas