Alma: „Shujšala sem in ne čutim več lakote!”

Alma je mlada mamica, ki ob skrbi za družino in službo skoraj nikoli nima časa zase. Najtežje ji je bilo, ko se je zavedala, da se je v 4 letih močno zredila. Vedela je, da mora nekaj storiti, vendar si ni niti predstavljala, da bodo rezultati prišli tako hitro.

image

„Po drugem porodu se je moje življenje obrnilo na glavo. Skrb za otroke in družino, službo in še ostale obveznosti... preprosto ni bilo časa niti za hrano, kaj šele za telovadbo. Kilogrami so se kar nabirali,” se Alma spominja enega najbolj stresnih obdobij v svojem življenju.

„Nosila sem široka oblačila, da bi skrila odvečne kilograme”

Alma je priznala, da ni imela volje za dieto in hujšanje. „V svoji koži sem se počutila grozno. Nosila sem široka oblačila, da sem skrila blazinice okoli trebuha, bokov in zadnjice.”

„Zvečer sem si pogosto privoščila prigrizke”

Alma je bila nezadovoljna s svojim videzom in ni bila dovolj motivirana, da naredi spremembo v svojem življenju. Padla je v začaran krog čustvenega prenajedanja in nabiranja kilogramov. „Pogosto sem si zaželela prigrizkov in jih jedla pozno zvečer, vse to mi pa me je pripeljalo do tega, da sem se začela sramovati svojega telesa. Nujno sem potrebovala spremembo.”

image

„Našla sem tisto, kar sem potrebovala - napitek NightBurn

Po 10 letih je Alma spremenila službo, odločila pa se je tudi, da je končno čas za izgubo odvečnih kilogramov. „Začela sem voziti kolo in piti veliko tekočine. Hkrati sem raziskovala, kateri izdelki mi lahko pomagajo pospešiti izgubo telesne teže. Odkrila sem, da je ponudba ogromna! In kako sem se odločila? Raziskala sem mnenja ljudi na socialnih omrežjih in našla sem nekaj, s čimer so ljudje res zadovoljni - NightBurn.”

„Utrujenost je izginila, prebava se je izboljšala”

Alma je spila NightBurn vsak večer pred spanjem. Že kmalu je opazila prve rezultate. „Zbujam sem se z veliko več energije in kronična utrujenost, ki me spremlja v zadnjih letih, je izginila! Ne samo to, tudi moja prebava se je uredila!”

„Shujšala sem in ne čutim več občutka lakote!«

Ne samo, da je imela več energije, uspelo ji je shujšati brez diete! Spet je našla svojo samozavest, želja po večernih prigrizkih pa je izginila. „NightBurn je spremenil moje življenje, sedaj imam veliko več samozavesti, kar seveda vpliva tudi na moje odnose doma in v službi.”

Kako je NightBurn pomagal Almi?

NightBurn je napitek, ki pomaga pri hujšanju kar med spanjem. Vsebuje 8 aktivnih sestavin, ki med spanjem zmanjšujejo maščobno tkivo, zavirajo apetit, izboljšajo prebavo in regenerirajo telo. NightBurn torej na več načinov pomaga pri hujšanju – brez odrekanja.

Komu Alma priporoča napitek NightBurn?

Alma je NightBurn že priporočila možu in mami, ki sta postala njegova zadovoljna uporabnika. „Priporočam ga pa tudi vsem tistim, ki imajo podobne težave, kot sem jih imela jaz. Še posebej mladim mamicam! Ta napitek mi je spremenil življenje na bolje in me potegnil iz začaranega kroga. NightBurn je zdaj del mojega vsakdana!

*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.]

Izbrani izdelki za vas

20-DNEVNI PROGRAM
-67%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 89,99 €
Ogled izdelka